Welkom lieve kleutertjes!

In onze kleuterschool ‘wonen’ de verschillende klasgroepen in moderne, ruime klaslokalen die het uitzicht hebben van een echt huisje.

Om kindgericht en creatief te kunnen werken zijn er in ieder klasje verschillende speel-, ontdek- en leerhoeken.

Er zijn mooie houten meubeltjes en aangepast sanitair.

Bij slecht weer kunnen de kleuters veilig spelen in de ruime speelzaal. Bij goed weer heeft iedere klas een terrasje voor leuke buitenactiviteiten.

Op onze mooie speelplaats vinden we veel groen, een zandbak, allerlei speelgoed en een speeltuin.

De kleuteractiviteiten in de turnzaal sluiten aan bij de thema’s van de klas. Voor de kleuters hebben we aangepast turnmateriaal voorzien.

Onze kleuterjuffen, onze turnjuf en onze kinderverzorgster zullen uw kleuter met open armen ontvangen.

Voor de instappertjes zijn er openklasmomenten gepland, deze worden via mail gecommuniceerd naar de ouders. Zo krijgen de ouders en de kleuter alvast een eerste indruk van alle leuke dingen die hen te wachten staan!