Hier vindt u alle brieven terug die de leerlingen mee naar huis krijgen. Zo bent u altijd up-to-date.

GDPR (Privacy wet) - toestemming

De nieuwe Europese privacywetgeving, beter gekend als GDPR (General Data Protection Regulation) of AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), gaat van kracht op 25 mei 2018. Deze wetgeving bepaalt regels waaraan overheden, bedrijven en andere organisaties moeten voldoen als ze persoonsgegevens verwerken. Hetdoel is een betere bescherming bieden aan burgers over de landsgrenzen heen.Dit heeft ook voor de school gevolgen.

In bijgevoegde brieven vragen wij aan de ouders de toestemming om adresgegevens te mogen uitdelen in de klas en foto's te publiceren op de site en sociale media. Wilt u uw vorige keuze aanpassen? Of heeft u deze brieven gemist in de boekentas van uw zoon of dochter? Dan kan u deze hier opnieuw afdrukken, invullen en afgeven op het secretariaat.

brief toestemming GDPR.pdf
Adobe Acrobat document 138.9 KB
Verzoek tot domiciliëring
De betalingen van de naschoolse opvang kunnen via domiciliëring betaald worden. Als u dit wenst, kan u dit formulier invullen en binnenbrengen op het secretariaat. Voor de betalingen van de uitstappen, de refterbeurten en nieuwjaarsbrieven is dit nog via overschrijving. Dit hopen wij in de toekomst ook via domiciliëring te kunnen doen.
verzoek tot domiciliering.pdf
Adobe Acrobat document 255.4 KB
Luizen
Wat te doen als u luizen ontdekt bij uw kind? De juiste behandelingsmethodes vindt u in deze brief.
Luizen.pdf
Adobe Acrobat document 141.8 KB
Updaten gegevens leerlingen
Wij updaten momenteel onze databank. In dit formulier vragen wij de gegevens van uw kind(eren) in te vullen zodat wij opnieuw over de meest recente gegevens beschikken.
Adresgegevens ouders 17-18.pdf
Adobe Acrobat document 143.4 KB