Pagina afdrukken

Kleuterschool

kleuterschoolIn onze nieuwe kleuterschool ‘wonen’ de verschillende klasgroepen in moderne, ruime klaslokalen die het uitzicht hebben van een echt huisje.

Om kindgericht en creatief te kunnen werken zijn er in ieder klasje verschillende speel-, ontdek- en leerhoeken. Er zijn mooie houten meubeltjes en aangepast sanitair.

Bij slecht weer kunnen de kleuters veilig spelen in de ruime speelzaal. Bij goed weer heeft iedere klas een terrasje voor leuke buitenactiviteiten. Op onze mooie speelplaats vinden we veel groen, een zandbak, allerlei speelgoed en een speeltuin.

De kleuteractiviteiten in de turnzaal sluiten aan bij de thema’s van de klas. Voor de kleuters hebben we aangepast turnmateriaal voorzien. Onze kleuterjuffen, onze kleuterturnjuf en onze kinderverzorgster zullen uw kleuter met open armen ontvangen.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.rodenbachschool.be/hove/informatie/kleuterschool/

Algemene informatie kleuterschool

Schooluren De schoolpoort gaat open om 8.00 uur en om 13.00 uur. Alle dagen lopen de klasuren van 8.25 uur tot 12.00 uur en van 13.30 uur tot 15.20 uur (15.15uur: kleuters). Afhalen kleuters De kleuters worden steeds aan de school afgehaald. Dit kan aan hun klasje vanaf 11.55 uur of 15.15uur. Er is bewaking voorzien …

Bekijk pagina »

Inschrijvingen nieuwe leerlingen

Kleuters geboren in 2016 die 2,5 jaar worden in 2017-2018 kunnen ingeschreven worden vanaf 1 maart 2017. Broers, zussen (van kinderen op school) en familieleden van personeel krijgen voorrang en kunnen nu al inschrijven. We gebruiken een inschrijvingsregister waarin de volgorde telt. Ouders die tijdens het schooljaar 2017-2018 hun kinderen inschrijven dienen een engagementsverklaring te tekenen. Dit …

Bekijk pagina »

Instapdagen schooljaar 2017-2018

Kleuters vanaf 2,5 jaar kunnen ingeschreven worden en als regelmatige leerling beschouwd worden vanaf de datum dat ze mogen instappen.

Bekijk pagina »