Veiligheid schoolomgeving

zone30Het gevaarlijkste punt op het schooltraject is de onmiddellijke schoolomgeving. We zien dagelijks auto’s aan en af rijden tussen de fietsrij, een zeer gevaarlijke verkeerssituatie. Voor de veiligheid van onze kinderen vragen we uitdrukkelijk om de Onderwijsstraat niet met de wagen in te rijden wanneer u uw kinderen brengt of afhaalt. Parkeer de wagen aan het pleintje, Geelhandlaan of in de buurstraten.

In de omgeving van de school geld ook zone 30, respecteer deze aangepaste snelheid en wees vooral alert. De zone 30-regeling draagt er toe bij dat leerlingen veilig van en naar school kunnen, te voet of met de fiets.
In naam van onze kinderen, hartelijk dank!

Ongevallenverzekering
Bij eventuele ongevallen tijdens de schooluren en buitenschoolse activiteiten zijn alle leerlingen verzekerd.
De schoolverzekering dekt ook elk ongeval op weg naar school of op weg naar huis, een half uur voor en een half uur na schooltijd.
De verzekering komt eventueel ook tussen bij tandprothese of brilschade.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.rodenbachschool.be/hove/informatie/autovrij-onderwijsstraat-veiligheid-schoolomgeving/