Pagina afdrukken

Veelgestelde vragen

Op deze pagina kan je enkel veelgestelde vragen (FAQ) terugvinden die gerelateerd zijn aan de functionaliteiten van deze website. Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

 

Hoe kan ik foto’s uit het fotoalbum op mijn computer opslagen?

Ga naar het gewenste fotoalbum, klik op de gekozen thumbnail (kleine vierkante foto).
Als de grote versie geladen is klik je met de rechtermuisknop op de foto en selecteer in het menu “Afbeelding opslagen…”.

Wil je de foto in een hogere kwaliteit dan kan je deze opvragen via dit URL:
→ http://picasaweb.google.com/arodenbachschool
Selecteer een album > selecteer vervolgens de foto > klik op [Downloaden]

Hoe kan ik de filmpjes opslagen?

De filmpjes die worden afgespeeld op de schoolsite kan je niet opslagen. Vermits de videofragmenten door YouTube gehost worden, kan je wel met gespecialiseerde software de filmpjes binnenhalen via de YouTube website.

Alle filmpjes van de voorbije schooljaren kan je terugvinden in het archief.
→ http://www.youtube.com/user/rodenbachschool

Ik schreef me in op de nieuwsbrief, maar krijg deze plots niet meer?

Je mailprogramma kan onze nieuwsbrief verkeerd beoordelen en in de spammap plaatsen. Controleer de map met ‘Ongewenste e-mail’. Als je de nieuwsbrief daar gevonden heeft, moet je het e-mailadres nieuwsbrief@rodenbachschool.be en/of rodenbachschool@hove.be als veilige afzender opgeven.

Onze lijst e-mailadressen wordt actief gecontroleerd. Open je nooit de nieuwsbrief of klik je geen link aan dan beschouwen we je e-mailadres na verloop van tijd als inactief en word je adres verwijderd.

Mijn e-mailadres is gewijzigd. Kan ik dit zelf aanpassen in de mailinglijst?

Je kan zelf geen e-mailadres wijzigen in de mailinglijst om veiligheidsredenen. Je moet het oude e-mailadres eerst uitschrijven en je dan weer aanmelden met je nieuwe e-mailadres. Vergeet de nieuwe aanmelding niet te bevestigen. Zolang dit niet is gebeurt ontvang je geen digitale nieuwsbrief.
Werkt het oude e-mailadres niet meer, dan wordt dit adres na enkele maanden automatisch uit de lijst verwijderd.
→ http://www.rodenbachschool.be/hove/nieuwsbrief/

Hoe schrijf ik me uit de mailinglijst?

Gebruik de  [Afmelden]-link onderaan de nieuwsbrief om je abonnement op te zeggen. Je terug inschrijven met hetzelfde e-mailadres kan voor onbepaalde tijd niet om misbruik van het systeem te voorkomen.

De pagina’s worden niet of onvolledig geladen?

Deze website is compatibel voor moderne browsers zoals IE7+, FireFox 3+, Chrome, Safari en Opera. Wie met een verouderde browser zoals Internet Explorer 6 surft, kan problemen ondervinden bij de opbouw van de pagina’s. Je kan best zo snel mogelijk upgrade, niet alleen om deze site correct te kunnen bekijken, maar ook om belangrijke veiligheidsproblemen op te lossen.

Bij vragen of opmerkingen kunt u zich wenden tot de schooldirectie via rodenbachschool@hove.be of via het online contactformulier.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.rodenbachschool.be/hove/contactformulier/faq/